söndag 21 juni 2009

underbar midsommar

förmodligen en av de bästa midsomrarna någonsin, en riktigt lyckad dag! jag och zabina hann med ett kort träningspass på morgonen, jag fortsatte koka potatis (9 kg, det var jättekul att tvätta dem..), duschade och väckte zebbe som jobbat natt. vi packade in all mat, sovgrejer och hundar i bilen och körde ut till humlamaden.
flippan fick springa lös och hade superkul! nixon bråkade med deras gamla rottistik och blev skrämd av en liten svart sak (den liknade en hund). efter lite mingel och fördrink sate jag igång ugnen eftersom ingen annan verkade tänka tanken! så fick vi åtminstone ljummen mat... snapshäftet var på plats såväl som ett dragspel! knyt-maten var riktigt lyckad och självklart blev det jordgubbar till efterrätt.
vi hann med att dansa kring midsommarstången innan den brann upp (humlamaden-tradition tydligen), vi hann också spela lite brännboll innan regnet återvände för en stund.
alla var glada, trevliga och lite lagom onyktra och bortsett från en tjej som blev sparkad av en häst, en kille som kräktes på en matta och en näsa träffad av ett brännbollsträ (självfallet oavsiktligt!) så var det inga större incidenter.

Inga kommentarer: