söndag 12 juli 2009

Trötta vovvar!

flippan slockande så fort vi kom in och jag har en känsla av att wilmer och benzo också är lite trötta.. vi har varit på hundtävling! wilmer har tävlat och flippan o benzo har hejat på. redan i platsliggningen var det 3 hundar som vandrade runt och ställde till det tyvärr, trots att wilmer kämpade kunde han till slut inte ligga längre. så det var en trist start. resten kan ni läsa om på Lottas blogg! --> http://equaltonone.wordpress.com
flippan har varit lite pipig men ändå duktig överlag. jag blev lite sugen på att träna och kanske tävla med flippan! sen tänkte jag på de olika momenten... platsligg? jodå, med träning så. linförighet, inkallning och iaf läggande under gång.. ställande kanske. MEN sen har vi ju apporten. flippan tycker inte om att ta saker, om hon inte är superbusig och plockar upp en pinne. och hoppet - vad är poängen med att hoppa över något när man kan springa runt?! sen att hon är allmänt ofokuserad är väl ingen höjdare heller.. men det hade varit kul att se hur det hade gått!
nä, om man skulle åka och handla... och köpa gasbinda till nixon som har slitit upp ena tramdynan IGEN, precis som han gjort innan. nu är det iaf bara på ena..

Inga kommentarer: